kantrium.com | E-Norway.ru | HELFI.ru | MySuomi.com

Kushtet e Punes

Te nderuar kliente te UBA Bank, per nje transparence dhe kujdes ndaj jush po ju paraqesim  si me poshte “Kushtet e Punes” ne fuqi:

  • Kushtet e Punes per Individe (Shkarko)
  • Kushtet e Pergjithshme (Shkarko)