kantrium.com | E-Norway.ru | HELFI.ru | MySuomi.com

Misioni

QASJA ME NGA AFER DHE PROMOVIMI I PARIMEVE DHE PRODUKTEVE ISLAMIKE BANKARE NE SHQIPERI, OFRIMI NE MENYRE TE VAZHDUESHME TE SHERBIMEVE TE CILESISE SE LARTE TEK TE GJITHE SEGMENTET E AKTIVITETEVE DHE OPERACIONEVE TE BANKES NE PERFITIM TE KLIENTEVE TANE, TE KOMUNITETIT, TE AKSIONEREVE TANE SI EDHE TE PUNONJESVE TE BANKES.

Objektivi yne madhor:

“Nje banke islamike te qendrueshme, progressive dhe modern duke ofruar sherbime dhe produkte inovatore, cilesore dhe konkurruese”.