Kontaktoni

Per me shume informacion dhe keshillim financiar ne zgjedhjen tuaj, jeni te mirepritur te na shkruani e-mail, telefononi  apo te na vizitoni ne  degen me te afert te Bankes se Bashkuar te Shqiperise, UBA BANK.

NA KONTAKTONI:

Tirana: +355 4 454 8888;
Boulevard Agency: +355 4 454 8850;
Tirana 1 Agency: +355 4 454 8855;
Durres: +355 4 454 8860;
Fier: +355 4 454 8870;
Shkodra: +355 4 454 8880.
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Web: www.uba.com.al 

Adresa Jone

Adresa: Rr. “Dritan Hoxha”,
Nd. 11, H. 3, Njesia Bashkiake Nr.7,
Kodi Postar 1023, Kutia Postare 128,
Tirane,
E-mail: info@uba.com.al

Kontaktoni me ne

Rrjeti i Degeve te UBA