kantrium.com | E-Norway.ru | HELFI.ru | MySuomi.com

Vende Vakante

Banka e Bashkuar e Shqiperise-(UBA Bank), prej vitesh ofron mundesi reale per karriere dhe nje mjedis pune mjaft te pershtatshem per te gjithe punonjesit.


  • Dhjetor 2017 – BANKA E BASHKUAR E SHQIPËRISË (UBA) kërkon të punësojë një kandidat të kualifikuar, energjik dhe të përgjegjshëm për të punuar si oficer kredie. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni këtu.