Çfarë ju ofrojmë

Banka e Bashkuar e Shqipërisë është në gjendje të ofrojë përvojë unike për klientët, duke ndihmuar në depozita dhe kursime për të ardhmen e familjeve,  në blerjen e banesave si dhe në zgjerimin e bizneseve.

home-financing

FINANCIM SHTËPIE

Aplikoni për të blerë shtëpinë tuaj të ëndrrave me financim nga UBA.

consumer-icon

FINANCIM KONSUMATORI

Financimi i konsumatorit UBA është aty për ju sa herë që ju nevojitet.

car

FINANCIM MAKINE

Financimi i makinave ofron një drejtim të shpejtë për ju që të ecni në rrugë të hapur.

stats

FINANCIM I SHPEJTË

Ju jep akses në fondet për të cilat keni nevojë, pa prishur buxhetin tuaj.

Sigurisht që tek ne do të gjeni produktin më të mirë për nevojat tuaja

Ne do t’ju përshtatim me një program financimi që plotëson nevojat tuaja financiare.

Drini

Llogari depozite me afat

Na tregoni se çfarë shume do të investoni dhe maturimin dhe ne do të llogarisim normën tuaj të fitimit. Kontaktoni tani!

uba fast financing image

Financim i shpejtë

Financimi i shpejtë është një financim afatshkurtër i shpejtë dhe i përballueshëm pa kolateral. Financim i shpejtë dhe i lehtë për jetën e përditshme.

uba buy out financing homepage

Transferimi i financimit

Me Transferimin e financimit nga UBA, ju mund të transferoni kreditë tuaja ekzistuese në UBA me mbështetjen e këshilltarëve tanë.

KUSH JEMI NE

Rreth bankës tonë

Banka e Bashkuar e Shqipërisë është në gjendje të ofrojë përvojë unike për klientët, duke ndihmuar në depozita dhe kursime për të ardhmen e familjeve,  në blerjen e banesave si dhe në zgjerimin e bizneseve.

APLIKACIONI UBA MOBILE BANK

Të lumtur t'ju shohim

Shkarkoni aplikacionin UBA Bank dhe thjeshtoni punën tuaj bankare. Zbuloni një mënyrë të shpejtë, të thjeshtë dhe të përshtatshme për të marrë komandën e llogarisë suaj bankare, në telefonin tuaj celular.

Jemi këtu për t'ju ndihmuar

Misioni ynë është të japim lajmet më të fundit dhe opinione të besueshme.

Aplikoni për një financim

Doni të blini një makinë apo shtëpi? Mund të aplikoni tani për financim.

Kërkoni një takim

Na telefononi në

0800-080
Ose mund të na dërgoni email në: [email protected]

Na kontaktoni

Flisni me Këshilltarin

Bisedoni me këshilltarët tanë të financimit dhe ne do t’ju ndihmojmë të zhvilloheni.

Tako këshilltarin
MonedhaBlihetShitet
USD $ / ALL91.3595.25
EUR € / ALL98.25102.25
GBP £ / ALL116.45120.45
TRY / ALL0.904.90