kantrium.com | E-Norway.ru | HELFI.ru | MySuomi.com

Kontaktoni

Per me shume informacion dhe keshillim financiar ne zgjedhjen tuaj, jeni te mirepritur te na shkruani e-mail, telefononi  apo te na vizitoni ne  degen me te afert te Bankes se Bashkuar te Shqiperise, UBA BANK.

NA KONTAKTONI:

Tirane: +355 4 240 4575/6/7;

Agjencia Bulevard: +355 4 2228460;

Agjencia Tirana 1: +355 42346169;

Durres: +355 52 239507;

Fier: +355 34 224691/224747;

Shkodra: +355 22 248487/248783.

E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Web: www.uba.com.al 

Adresa Jone

Adresa: Rr. “Dritan Hoxha”,
Nd. 11, H. 3, Njesia Bashkiake Nr.7,
Kodi Postar 1023, Kutia Postare 128,
Tirane,
E-mail: info@uba.com.al

Kontaktoni me ne

Rrjeti i Degeve te UBA