Na lejoni t'ju ndihmojmë të gjeni produktin më të mirë për nevojat tuaja

Ne do t’ju përshtatim me një program financimi që plotëson nevojat tuaja financiare.

UBA - Business Working Capital Financing Main (1)

Financim i kapitalit qarkullues

Produkti i financimit të kapitalit qarkullues është unik dhe i krijuar për t’ju ndihmuar të realizoni projektin kyç të rritjes pa vënë në rrezik paratë tuaja të përditshme.

uba test

Financim për investime

Financimi për produktin investues është një produkt i thjeshtë i krijuar për të ndihmuar biznesin në projektet e tyre investuese dhe është i disponueshëm për klientët me operacione të qëndrueshme.

UBA - Business Deposit Homepage

Depozitë kursimi

Me një llogari të depozitës me afat do të dini saktësisht se cila do të jetë norma juaj e fitimit. Na tregoni se çfarë shume do të investoni dhe maturimin dhe ne do të llogarisim normën tuaj të fitimit.

KUSH JEMI NE

Rreth bankës sonë

Banka e Bashkuar e Shqipërisë është në gjendje të ofrojë përvojë unike për klientët, duke ndihmuar në depozita dhe kursime për të ardhmen e familjeve,  në blerjen e banesave si dhe në zgjerimin e bizneseve.

.

APLIKACIONI UBA MOBILE BANK

Të lumtur t'ju shohim

Shkarkoni aplikacionin UBA Bank dhe thjeshtoni punën tuaj bankare. Zbuloni një mënyrë të shpejtë, të thjeshtë dhe të përshtatshme për të marrë komandën e llogarisë suaj bankare, në telefonin tuaj celular.

Jemi këtu për t'ju ndihmuar

Misioni ynë është të japim lajmet më të fundit dhe opinione të besueshme.

Aplikoni për një financim

Doni të blini një makinë apo shtëpi? Mund të aplikoni tani për financim.

Kërkoni një takim

Na telefononi në

0800-080
Ose mund të na dërgoni email në: [email protected]

Na kontaktoni

Flisni me këshilltarin

Bisedoni me këshilltarët tanë të financimit dhe ne do t’ju ndihmojmë të zhvilloheni.

Tako këshilltarin
MonedhaBlihetShitet
USD $ / ALL90.3594.35
EUR € / ALL98.35102.35
GBP £ / ALL117.15121.15
TRY / ALL0.904.90