Financim i kapitalit qarkullues

Mbani fluksin e parave të kompanisë suaj!

Ne ju ofrojmë shërbime të shpejta dhe efikase të përshtatshme për nevojat e ndryshme të bizneseve të korporatave.

Mos i vendosni në rrezik paratë tuaja të përditshme!

Biznesi juaj ka projekte, por kërkon një financim për t’i ndërmarrë ato. Me një aktivitet bankar me shërbim të plotë, UBA Bank është në gjendje t’i ofrojë biznesit tuaj mbështetjen e nevojshme. Produkti ynë i financimit të kapitalit qarkullues është unik dhe i krijuar për t’ju ndihmuar të realizoni projektin kyç të rritjes pa vënë në rrezik paratë tuaja të përditshme.

Kushtet e përgjithshme

 • Afati 3 vjet
 • E rinovueshme çdo vit
 • Shuma maksimale 20-40% e xhiros
hand-1

Pse duhet të aplikoni

 • Opsione fleksibël financimi
 • Përdorimi i menjëhershëm i fondeve të miratuara të investimeve
 • Financimi mund të ofrohet në ALL, EUR ose USD
bar-chart

Pse do ta pëlqeni

 • Ju mund të zgjidhni midis financimit të kapitalit qarkullues me pagesa mujore ose financimit rrotullues
 • Shërbim miqësor, personal nga fillimi në fund
 • Opsione fleksibël financimi që ofrojnë maturime të përshtatshme të dizajnuara vetëm për nevojat tuaja
 • Ju ndihmojë të përmbushni kërkesat afatshkurtra
man

Kush mund të aplikojë

 • Klientët mbi 21 vjeç
 • Njerëzit që kanë përvojë të konsiderueshme përkatëse në biznes
 • Kushdo që i duhet të investojë në afat të shkurtër

Aplikimi online

Bëni një aplikim online për të parë nëse mund ta përfitoni këtë financim!

Financimi i kapitalit qarkullues përdoret shpesh për të financuar shpenzimet e përditshme të biznesit si lista e pagave, qiraja dhe kostot operacionale dhe për të menaxhuar boshllëqet e rrjedhës së parasë gjatë sezonit të ngadaltë të një biznesi.

Afati i financimit të kapitalit qarkullues varion nga 1 vit deri në 5 vjet.

* Banka financon nevojat e klientit për pagesën e produkteve kundrejt një dokumenti që vërteton qëllimin e financimit.