Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar

Na telefononi, dërgoni e-mail ose na vizitoni në ndonjë nga degët dhe/ose agjencinë tonë më të afërt për të marrë më shumë informacion dhe këshilla financiare. Do të donim të dëgjonim nga ju!

A: Rruga “Dritan Hoxha”, Nd. 11, Hyrja 3, Tiranë, Shqipëri
P: +355-4-454-8888
E: info@uba.com.al | sugjerime@uba.com.al

Gjeni vendndodhjen në Google Maps

Plotësoni formularin

var getUrlParameter = function getUrlParameter(sParam) {
var sPageURL = decodeURIComponent(window.location.search.substring(1)),
sURLVariables = sPageURL.split(‘&’),
sParameterName,
i;
for (i = 0; i <sURLVariables.length; i++) { sParameterName = sURLVariables[i].split(‘=’); if (sParameterName[0] === sParam) { return sParameterName[1] === undefined ? true : sParameterName[1]; } } }; var financeName = getUrlParameter(‘finance’); if (financeName != null) { document.getElementById(‘wpforms-3101-field_6’).value = financeName; }

Të gjitha fushat me yllth (*) janë të detyrueshme! Nëse dëshironi të ngarkoni dokumentet e nevojshme, madhësia maksimale për çdo dokument është 2 MB. Ju lutemi mos e tejkaloni madhësinë e dokumentit.

Zyrat Qëndrore Tiranë

Rr. Dritan Hoxha, Nd. 11, Hy 3, Njësia bashkiake nr.7, Kutia Postare 128, Tiranë

info@uba.com.al

📞 (+355) 4 454 8888

Agjencia Tirana 1, Tiranë

Rruga Arkitekt Kasemi, Njësia Bashkiake Nr.3, Kutia Postare 1005, Tiranë

Albin.Keta@uba.com.al

📞 (+355) 4 454 8850

Dega Shkodër

Rruga Qemal Dracini, Njesia Administrative Nr.3, Shkodër

Myzafer.Bushaj@uba.com.al

📞 (+355) 4 454 8880

Dega kryesore

Rr. Dritan Hoxha, Nd. 11, Hy 3, Njësia bashkiake nr.7, Kutia Postare 128, Tiranë

Drigena.IsmailajZarshat@uba.com.al

📞 (+355) 4 454 8888

Dega Fier

Lagjja Janari 11, Rruga Ramiz Aranitasi, Objekti Nr 53, Fier

dielli.aliaj@uba.com.al

📞 (+355) 4 454 8850

Agjencia “Stadiumi Dinamo”, Tiranë

Rruga Emin Duraku, Njësia Bashkiake Nr.5, Kutia Postare 1019,
Tirana

info@uba.com.al

📞 (+355) 4 454 8855

Dega Durrës

Kryqëzimi i Bulevardit Dyrrah me Rruga Petraq Boshnjaku

astrit.saliu@uba.com.al

📞 (+355) 4 454 8860