Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar

Na telefononi, dërgoni e-mail ose na vizitoni në ndonjë nga degët dhe/ose agjencinë tonë më të afërt për të marrë më shumë informacion dhe këshilla financiare. Do të donim të dëgjonim nga ju!

A: Rruga “Dritan Hoxha”, Nd. 11, Hyrja 3, Tiranë, Shqipëri
P: +355-4-454-8888
E: [email protected] | [email protected]

Gjeni vendndodhjen në Google Maps

Plotësoni formularin

Të gjitha fushat me yllth (*) janë të detyrueshme! Nëse dëshironi të ngarkoni dokumentet e nevojshme, madhësia maksimale për çdo dokument është 2 MB. Ju lutemi mos e tejkaloni madhësinë e dokumentit.

Zyrat Qëndrore Tiranë

Rr. Dritan Hoxha, Nd. 11, Hy 3, Njësia bashkiake nr.7, Kutia Postare 128, Tiranë

📞 (+355) 4 454 8888

Dega Pazari i Ri, Tiranë

Rruga Hoxha Tahsim, Njësia Bashkiake Nr.2, Kutia Postare 1005, Tiranë

📞 (+355) 4 454 8850

Dega Shkodër

Rruga Qemal Dracini, Njesia Administrative Nr.3, Ndërtesa 13, Shkodër

📞 (+355) 4 454 8880

Dega kryesore

Rr. Dritan Hoxha, Nd. 11, Hy 3, Njësia bashkiake nr.7, Kutia Postare 128, Tiranë

📞 (+355) 4 454 8888

Dega Piazza, Tiranë

Rruga  Dedë Gjo Luli,Njesia Bashkiake Nr.9,Kutia Postare 1010,Tirane

📞 (+355) 4454 8888

Dega Fier

Lagjja Janari 11, Rruga Ramiz Aranitasi, Objekti Nr 53, Fier

📞 (+355) 4 454 8850

Agjencia “Stadiumi Dinamo”, Tiranë

Rruga Emin Duraku, Njësia Bashkiake Nr.5, Kutia Postare 1019, Tirana

📞 (+355) 4 454 8855

Dega Durrës

Kryqëzimi i Bulevardit Dyrrah me Rruga Petraq Boshnjaku

📞 (+355) 4 454 8860

Dega Librazhd

Sheshi Gjorg Golemi, Pallati Nr. 27, Ndërtesa 4, Librazhd

📞 (+355) 4 454 8920