Hapni llogarinë tuaj dhe kontrolloni financat tuaja.

Llogaria rrjedhëse e UBA ju lejon të menaxhoni me lehtësi dhe siguri financat tuaja personale dhe ju lejon të përdorni fondet tuaja 24/7.

Llogaria rrjedhëse e UBA është fleksibël dhe e përshtatur për nevojat tuaja

hand (1)

Pse duhet të aplikoni

  • Fleksibël
  • E aksesueshme 24/7
  • E sigurt
bar-chart

Pse do t'ju pëlqejë kjo

  • Mund të hapet në ALL, EUR ose USD
  • Ju mund të depozitoni dhe tërhiqni në çdo kohë
  • Paguani shërbime të ndryshme
  • Shkëmbeni para dhe bëni transferta
  • Lehtë për të aplikuar
man

Kush mund të aplikojë

  • Kushdo mbi 18 vjeç
  • Klientë me dokument identifikimi të vlefshëm