Inagurohet Dega e re e UBA Bank në qytetin e Shkodrës

By: admin

UBA Bank, pjesë e grupit më të madh financiar EUROSIG-INSIG vijon me zgjerimin dhe modernizimin e rrjetit të degëve.

Me një infrastrukturë bashkëkohore, dega e re në rrugën Xhemal Dracini, Shkodër ofron një mjedis mikpritës në përputhje me standardin e kohës.

Në ceremoninë e inaugurimit morën pjesë drejtues të lartë të bankës, klientë, partnerë dhe të ftuar specialë nga sektori publik dhe privat. Të ftuarit patën mundësi të shikojnë nga afër hapësirën moderne të degës dhe të njihen me përfaqësues të bankës.

Duke ju falenderuar për besimin tuaj, ju mirëpresim në degën më të re!

Related post