Nisja e një kapitulli të ri!

By: admin

Në një nisje të re emocionuese, kemi inaguruar degën më të re në rrugën “Hoxha Tahsim”, duke theksuar përkushtimin ndaj ofrimit të një shërbimi të shkëlqyer ndaj klientëve. Në ceremoninë e inagurimit, morën pjesë drejtues të lartë të bankës, klientë, partnerë dhe bashkëpunëtorë të ndryshëm.

Në fjalën e mbajtur gjatë ceremonisë, u shpreh angazhimi për të ofruar një përvojë të personalizuar dhe mbështetje përmes shërbimeve dhe produkteve inovative. Hapja e degesë së re shënon një fazë të re në zhvillimin e bankës dhe një hap të rëndësishëm drejt ofrimit të një shërbimi sa më cilësor. Në fokus të këtij rrugëtimi është përvoja e personalizuar dhe mbështetja përmes shërbimeve e produkteve inovative.

Me shpresën për një rrugëtim të suksesshëm dhe të mbushur me arritje, ftojmë të gjithë klientët dhe bashkëpunëtorët të jenë pjesë e këtij kapitulli të ri.

Related post