Oferta e Verës nga Mastercard

By: admin

Shijo çdo moment në maksimum. Bëni 12 ose më shumë blerje në shumën kumulative minimale prej 40.000 LEK me kartën tuaj Mastercard. Përgjatë çdo muaji të fushatës (korrik dhe gusht 2024), 2000 mbajtësve të parë të kartave do iu kthehen 2.500 LEK në llogari.

Fushata promocionale zhvillohet përgjatë dy periudhave si në vijim:

  • Periudha e parë – nga 01.07.2024 deri më 31.07.2024, duke i përfshirë të dyja datat
  • Periudha e dytë – nga 01.08.2024 deri më 31.08.2024, duke i përfshirë të dyja datat

Paguani me kartën tuaj Mastercard dhe mund të fitoni më shumë.

Related post