Financim i shpejtë

Financimi i shpejtë i UBA, zgjidhje e shpejtë

Financimi i shpejtë është një financim afatshkurtër i përballueshëm, pa një garantues apo kolateral.

Financimi i shpejtë i UBA zgjidhje e menjëhershme për nevojat tuaja

UBA Fast Financing ju jep akses në fondet që ju nevojiten pa prishur buxhetin tuaj.

Kushtet e përgjithshme

 • Miratim brenda 1 dite pune
 • Kënaqësia e klientit është prioriteti ynë
 • Norma konkurruese fitimi në treg
 • Deklarata e përdorimit të fondit
hand (1)

Pse duhet të aplikoni

 • Mund të aplikoni për një shumë deri në ALL 500,000 / € 5,000 / $ 5,000
 • Mund të zgjidhni midis financimit në ALL, EUR ose USD
 • Këste mujore
 • Të ardhurat tuaja duhet të deklarohen
bar-chart

Pse do ta pëlqeni

 • Lehtë për të aplikuar
 • Miratimi dhe disbursimi i shpejtë
 • Nuk ka nevojë për garantues
 • Nuk nevojitet kolateral
 • Financim i shpejtë për nevoja urgjente
man

Kush mund të aplikojë

 • Kushdo mbi 21 vjeç
 • Klientë me të ardhura të deklaruara dhe të rregullta
 • Klientë individë dhe biznesi

Nëse jeni të interesuar të dini më shumë në lidhje me financimin për blerje shtëpie ju lutemi na dërgoni nje email në: [email protected] ose na vizitoni!

Aplikimi online

Bëni një aplikim online për të parë nëse mund ta përfitoni këtë financim!

1
2
3

Financimi i shpejtë është një financim afatshkurtër konsumator pa kolateral

Mund të aplikoni për një financim të shpejtë deri në 500,000 ALL, ose 5,000 EUR, ose 5,000 USD

Për një financim të shpejtë nuk keni nevojë për një garantues apo një kolateral

Financimi i konsumatorit do të jetë i ripagueshëm brenda 60 muajve, në varësi të shumës së kërkuar

* Banka financon nevojat e klientit për pagesën e produkteve kundrejt një dokumenti që vërteton qëllimin e financimit.