Transfero financimin ne UBA

Transfero financimin ne UBA

Zhvendosni financimet tuaja në UBA financimin e blerjes nga UBA dhe merrni frymë.

Ulni këstet tuaja, përmirësoni cilësinë e jetës tuaj

Lehtësoni pagesat tuaja financiare me financimin tonë të blerjes. Tani ju mund t’i kryeni të gjitha pagesat tuaja financiare përmes një zgjidhjeje të thjeshtë, por efektive. Është koha për të eliminuar të gjitha telashet tuaja ndërsa ulni pagesat tuaja mujore. Produkti ynë është i disponueshëm për të gjithë klientët individualë. Me Transferimin e financimit nga UBA, ju mund të transferoni kreditë tuaja ekzistuese në UBA me mbështetjen e këshilltarëve tanë.

Kushtet e përgjithshme

 • Transferim deri në vlerën ALL 25,000,000
 • Financim deri në 99% të vlerës së kredisë
 • Afati maksimal deri në 20 vjet
 • Blerja bëhet më e lehtë me aplikimin online
hand (1)

Pse duhet të aplikoni

 • Ju mund të transferoni financimin tuaj me normat më të mira të fitimit
 • Zgjidhje e shpejtë dhe praktike
 • Një investim i përjetshëm
bar-chart

Pse do ta pëlqeni

 • Një pagesë e vetme mujore për lehtësinë tuaj
 • Norma konkurruese fitimi
 • Financimi mund të ofrohet në ALL, EUR or USD
man

Kush mund të aplikojë

 • Kërkoni një vizitë në degë

Nëse jeni të interesuar të dini më shumë në lidhje me financimin për blerje shtëpie ju lutemi na dërgoni nje email në: [email protected] ose na vizitoni!

Aplikimi online

Bëni një aplikim online për të parë nëse mund ta përfitoni këtë financim!

1
2
3

Një financim blerjeje është transferimi i financimeve tuaja nga institucione të tjera financiare në bankën UBA me kushte më të mira si norma fitimi, komisione etj.

Mund të aplikoni lehtësisht për një takim me një nga konsulentët tanë në degët tona nëpërmjet internetit ose telefononi në numrin tonë të kontaktit.

– Norma të ulëta fitimi
– Procedurë e shpejtë miratimi
– Një këst i vetëm për të gjithë ekspozimin tuaj financiar

* Banka financon nevojat e klientit për pagesën e produkteve kundrejt një dokumenti që vërteton qëllimin e financimit.