Oferta Speciale Ramazan – Ti zgjidh Shtepine, kostot fillestare i paguajme ne

By: admin

Oferta 3:Finacimi për shtëpi: “Ti zgjidh shtëpinë, kostot fillestare i paguajmë ne”

Struktura e produktit

Kjo ofertë do të jetë aktive vetëm në muajin Ramazan dhe klientët e zgjedhshëm do të përfitojnë nga këto kushte:

Kostoja që do të mbulohet nga banka:

  • Raporti i vlerësimit
  • Noterizimi i kontratës së financimit
  • Noterizimi i kontratës së kolateralit
  • Sigurimi i jetës dhe pronës për vitin e parë
  • Pagesa e llogarisë rrjedhëse për vitin e parë
  • Pagesa e mirëmbajtjes së kartës së debitit për vitin e parë
Klientët pa pagesë :Pa pagesë
 Përshtatshmëria e klientit Çdo marrës i ri i pagës & klient ekzistues i UBA
 Periudha e efekteve të ofertave 12 muaj (nga paga e parë e kredituar)
Monedhë Eur/Lek/USD
Komisioni i Llogarisë së Pagës 0 Lek/Eur/USD
Ofertë speciale Kostoja që do të mbulohet nga banka:
o   Raporti i vlerësimit
o   Noterizimi i kontratës së financimit
o   Noterizimi i kontratës së kolateralit
o   Sigurimi i  jetës dhe pronës për vitin e parë
o   Komisioni i Kartës së Debitit për vitin e pare
o   Pa pagesë Komisionet për llogari rrjedhëse në 12 muajt e parë nga     paga e parë e kredituar
 Kohëzgjatja e ofertës speciale Muaji i Ramazanit (01.04.2022-30.04.2022)
Komisionet e kartave 0 LEK
Kushte të tjera E njëjta

Shënim:

  • Marrësit ekzistues të pagesave do të jenë pjesë e ofertës së financimit të strehimit, por nuk do të përfitojnë kushtet e llogarive të pagës pa pagesë që do të jenë në dispozicion vetëm për klientët pa pagesë që do të bashkohen me UBA në muajin Ramazan.
  • Për klientët që kanë hapur llogarinë e pagave gjatë periudhës së ofertës, aplikimi i financimit do të përpunohet dhe financimi do të jepet. Në rastin në tre muajt e ardhshëm asnjë pagë nuk është kredituar në llogarinë e tij, të gjitha shpenzimet e paguara më parë nga banka, do të ngarkohen të gjitha me detyrimet e klientëve.

 

Related post