Oferta Speciale Ramazan – Financimi Konsumator Enderroje Realizoje

By: admin

Oferta 2: Finacimi Konsumator “ Ёndërroje, Realizoje”

Struktura e produktit

Kjo ofertë do të jetë aktive vetëm në muajin Ramazan dhe klientët e zgjedhshëm do të përfitojnë nga këto kushte:

  • Pa pagesë Komisionet (mirëmbajtja e llogarisë) në 12 muajt e parë nga paga e parë e kredituar
  • Normë fitimi preferenciale 9.99 % mbi financimet e konsumatorit për 12 muajt e parë

 

Klientët pa pagesë :Pa pagesë
Përshtatshmëria e klientit Çdo pagamarrës i ri që do të bashkohet me UBA për Ramazan
Periudha e efekteve të ofertave 12 muaj (nga paga e parë e kredituar)
Monedhë Eur/Lek/USD
Pagesa e mirëmbajtjes së llogarisë së pagës 0 Lek/Eur/USD
Norma e fitimit të financimit të konsumit 9.99 %(Preferencial)
Kohëzgjatja e ofertës speciale Muaji i Ramazanit (02.04.2022-01.05.2022)
Komisionet e kartave 0 LEK
Kushte të tjera E njëjta

Related post