Financimi i konsumatorit

Një përshtatje e mirë
për zgjedhjen e duhur

Financimi i konsumatorit i UBA është aty për ju sa herë që të keni nevojë

Mos lejoni që mungesa e parave të mos realizojë blerjen tuaj

UBA ju mundëson të blini produktet dhe shërbimet që ju nevojiten menjëherë dhe të paguani me kalimin e kohës në të gjitha dyqanet me pakicë edhe nëse nuk jeni klient i UBA.

Kushtet e përgjithshme

 • Financim deri në ALL 1,000,000
 • Miratimi dhe disbursimi i shpejtë
 • Nuk nevojitet kolateral
 • Norma konkurruese fitimi në treg
 • Deklarata e përdorimit të fondit
hand (1)

Pse duhet të aplikoni

 • Mund të aplikoni deri në 1,000,000 ALL
 • Aksesueshmëri e lehtë për fondet tuaja
 • Limiti mund të miratohet në LEK/EUR/USD
bar-chart

Pse do ta pëlqeni

 • Miratimi dhe disbursimi i shpejtë
 • Norma konkurruese fitimi
 • Nuk nevojitet kolateral
man

Kush mund të aplikojë

 • Kushdo mbi 21 vjeç
 • Klientë me të ardhura të deklaruara dhe të rregullta
 • Klientë individë dhe biznesi
 • Klientë me garantues (për aplikime mbi 500,000 ALL)

Nëse jeni të interesuar të dini më shumë në lidhje me financimin për blerje shtëpie ju lutemi na dërgoni nje email në: [email protected] ose na vizitoni!

Aplikimi online

Bëni një aplikim online për të parë nëse mund ta përfitoni këtë financim!

1
2
3

Financimi i konsumatorit është një linjë praktike financimi për çdo nevojë të klientit.

Financimi maksimal është deri në 1,000,000 ALL.

Jo, deri në 1,000,000 ALL mund të aplikoni pa kolateral. Për shumat mbi 1,000,000 ALL mund t’ju duhet një kolateral.

* Banka financon nevojat e klientit për pagesën e produkteve kundrejt një dokumenti që vërteton qëllimin e financimit.