Financim me kolateral depozite

Merrni më shumë nga fondet
që ju tashmë keni

Merrni financimin e kolateralit në para të UBA-së që ju nevojitet duke ruajtur depozitën tuaj dhe duke shkurtuar shpenzimet tuaja.

Lërini kursimet tuaja në UBA të rrisin investimet tuaja

Duke përdorur depozitën tuaj si një garanci kundër shlyerjes së financimit, ju mund të përfitoni nga norma më të ulëta fitimi, duke ju lejuar të përqendroheni në atë që është e rëndësishme për ju.

Kushtet e përgjithshme

 • Financimi deri në 90% të shumës së depozitës suaj
 • Afati maksimal 5 vjet
 • Financimi i kolateralit në para bëhet më i lehtë me aplikimin online
hand (1)

Pse duhet të aplikoni

 • Përballja me shpenzimet tuaja të papritura pa përdorur fondet tuaja
 • Krijimi i një marrëdhënieje afatgjatë me bankën
 • Aplikim i lehtë dhe miratim i shpejtë
bar-chart

Pse do ta pëlqeni

 • Proces i shpejtë i miratimit dhe disbursimit
 • Norma konkurruese fitimi
 • Merrni fonde emergjente pa prishur depozitën tuaj
 • Shërbim miqësor, personal nga fillimin në fund
man

Kush mund të aplikojë

 • Kushdo mbi 21 vjeç
 • Klientë që kanë një depozitë në UBA
 • Klientë individë dhe biznesi

Nëse jeni të interesuar të dini më shumë në lidhje me financimin për blerje shtëpie ju lutemi na dërgoni nje email në: [email protected] ose na vizitoni!

Aplikimi online

Bëni një aplikim online për të parë nëse mund ta përfitoni këtë financim!

1
2
3

Financimi i kolateralit me para në dorë është një produkt, ku ju mund të vendosni peng Depozitën tuaj si kolateral, në këmbim të shumës së financuar.

Maturimi maksimal për një financim me kolateral në para është deri në 5 vjet.

Për më shumë informacion mbi termat dhe kushtet e produktit, ju lutemi shkoni në një nga degët tona .

Jo, norma e fitimit të depozitës nuk do të humbasë.

* Banka financon nevojat e klientit për pagesën e produkteve kundrejt një dokumenti që vërteton qëllimin e financimit.