Financim shtëpie

Ju gjeni shtëpinë,
ne ju gjejmë paratë

Një shtëpi është bërë me tulla dhe trarë. Një shtëpi përbëhet nga shpresa dhe ëndrra. Ne do t’ju ndihmojmë me të dyja!

Merrni shtëpinë e ëndrrave tuaja

Aplikoni për të blerë shtëpinë tuaj të ëndrrave me financim nga UBA. Miratimi i shpejtë dhe tarifat më të mira në treg.

Kushtet e përgjithshme

 • Financimi deri në një vlerë prej ALL 25,000,000
 • Financim deri në 99% të vlerës së kredisë
 • Afati maksimal deri në 20 vjet
 • Financimi i shtëpisë bëhet më i lehtë me aplikimin online
 • Normë fitimit:
  5% fikse për 2 vitet e para për financim në monedhën EUR
  5.5% fikse për 2 vitet e para për financim në monedhën LEK
hand (1)

Pse duhet të aplikoni

 • Ju mund të aplikoni për çdo lloj blerjeje prone
 • Zgjidhje e shpejtë dhe praktike
 • Një investim i përjetshëm
bar-chart

Pse do ta pëlqeni

 • Norma konkurruese fitimi
 • Shërbim miqësor, personal nga fillimin në fund
 • Ne mund të financojmë deri në 99%
 • Pagesat mujore me këste
man

Kush mund të aplikojë

 • Kushdo mbi 21 vjeç
 • Klientë me të ardhura të deklaruara dhe të rregullta
 • Klientë individë dhe biznesi

Nëse jeni të interesuar të dini më shumë në lidhje me financimin për blerje shtëpie ju lutemi na dërgoni nje email në: [email protected] ose na vizitoni!

Aplikimi online

Bëni një aplikim online për të parë nëse mund ta përfitoni këtë financim!

1
2
3

Një financim shtëpie është në thelb një opsion financimi ku fondet i ofrohen klientit për blerjen e një prone banimi.

Ne përcaktojmë pranueshmërinë tuaj pasi kemi marrë parasysh faktorë të ndryshëm, duke përfshirë të ardhurat tuaja mujore, detyrimet tuaja mujore financiare, kolateralin, ndër të tjera.

Po ju mundeni. UBA ka produktin e transferimit të financimit, që i jep klientit mundësinë për të transferuar financimin ekzistues.

Nëse shtëpia që po blini nuk është ende e regjistruar, mund të sillni një pronë tjetër si kolateral. Prona duhet të jetë e pranueshme dhe e regjistruar.

* Banka financon nevojat e klientit për pagesën e produkteve kundrejt një dokumenti që vërteton qëllimin e financimit.