Shijoni kursime të sigurta
me rritje të garantuar

Me një llogari të depozitës me afat do të dini saktësisht se cila do të jetë norma juaj e fitimit. Na tregoni se çfarë shume do të investoni dhe maturimin dhe ne do të llogarisim normën tuaj të fitimit.

Kontaktoni tani!

Mbyllni një normë fitimi për një kohë të caktuar

Karakteristikat dhe përfitimet:

  • I përshtatshëm për këdo që është mbi 18 vjeç dhe dëshiron të investojë dhe menaxhojë fondet e tyre
  • Kthime të sigurta në investimin tuaj
  • Lehtë për t’u hapur dhe projektuar për lehtësi – Investoni në çdo kohë dhe kudo nëpërmjet online / mobile banking ose në degë (së shpejti)
  • Kursime afatgjata – fitim afatgjatë. Fitoni fitime të larta nga investimet tuaja me qetësi

Buletini i normave për depozitat

BANKA E BASHKUAR E SHQIPËRISË ju informon se, duke filluar nga data 3 Korrik 2023, norma e planifikuar e fitimit mbi depozitat e klientëve është parashikuar të jetë sipas kushteve të mëposhtme.

Çfarë është një depozitë me afat?

Depozita me afat është një llogari kursimi ku paratë tuaja investohen për një periudhë të caktuar kohe. Ky njihet si ‘termi’ dhe në përgjithësi do të zgjasë midis 1 muaj deri në 5 vjet

Cilat janë përfitimet kryesore të një depozite me afat?

– Mbrojtje ndaj ndryshimeve të normës së fitimit në treg
– Normat e fitimit të depozitave me afat janë zakonisht më të larta se të llogarive të zakonshme të kursimit
– Nuk duhet të paguani një tarifë mujore për mirëmbajtjen e llogarisë

Në cilën monedhë mund të hap një depozitë?

Depozita me afat mund të hapet në monedhat ALL, EUR ose USD

A kërkohet një shumë minimale kur hapni një depozitë me afat?

Shuma minimale e nevojshme për hapjen e një depozite me afat është 25,000 ALL / 200 EUR / 200 USD

🛈 Depozita në Bankën e Bashkuar të Shqipërisë është e siguruar në shumën deri në 2.500.000,00 LEK (dy milionë e pesë mijë) nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave www.asd.gov.al 🡵 sipas përcaktimeve të ligjit nr. 53/2014, datë 22.05.2014 “Për Sigurimin e Depozitave”.