Rimodelim i shtëpisë

Nga rimodelimi, te riparimi, te rinovimi - ne ju mbulojmë!

Me financimin e UBA për rimodelim shtëpie ju mund të përballoni riparimet, rinovimet dhe shtesat në shtëpinë tuaj.

Ju e ëndërroni! Ne e financojmë!

Pavarësisht nëse po kërkoni të rrisni vlerën e pronës së shtëpisë tuaj përpara një shitjeje ose mbylljeje në një shtëpi që mezi prisni ta bëni tuajën, shanset janë që të ketë një projekt rinovimi ose rimodelimi në të ardhmen tuaj! Kjo mund të jetë e shtrenjtë, por UBA mund t’ju ndihmojë të kurseni disa para në normën e fitimit.

Kushtet e përgjithshme

 • Financim deri në vlerën ALL 5,000,000
 • Financim deri në 90% të vlerës së kredisë
 • Afati maksimal 10 vjet
 • Rimodelimi i shtëpisë bëhet më i lehtë me aplikimin online

Hapat

 • Hapi #1: Gjeni opsionin tuaj më të mirë dhe plotësoni aplikimin
 • Hapi #2: Kërkoni ndihmën tonë për zgjidhjen më të mirë
 • Hapi #3: Sillni dokumentet e nevojshme
 • Hapi #4: Përfundoni aplikimin tuaj për financim
hand (1)

Pse duhet të aplikoni

 • Financim deri në vlerën ALL 5,000,000
 • Financimi në monedhat ALL, EUR ose USD
 • Financim deri në 90% të vlerës së kredisë
 • Afati maksimal 10 vjet
 • Mund të aplikoni online dhe stafi ynë do t’ju kontaktojë
bar-chart

Pse do ta pëlqeni

 • Financimi deri në 90% të kostos së përmirësimit
 • Ju gjithashtu mund të blini financimin tuaj ekzistues me të njëjtin qëllim në banka të tjera
 • Pagesat mujore me këste
 • Shërbim miqësor, personal nga fillimi në fund
man

Kush mund të aplikojë

 • Kushdo mbi 21 vjeç
 • Klientë me të ardhura të deklaruara dhe të rregullta
 • Klientë individë dhe biznesi

Nëse jeni të interesuar të dini më shumë në lidhje me financimin për blerje shtëpie ju lutemi na dërgoni nje email në: [email protected] ose na vizitoni!

Aplikimi online

Bëni një aplikim online për të parë nëse mund ta përfitoni këtë financim!

Financimi i rimodelimit të shtëpisë është një produkt që mund t’ju ndihmojë të mbuloni koston e projektit tuaj në rast rinovimi ose riparimi të shtëpisë

Mund të aplikoni për një financim për rimodelimin e shtëpisë deri në 5,000,000 ALL / 35,000 EUR / 35,000 USD

Po ju mundeni! UBA ka produktin e transferimit të financimit, që i jep klientit mundësinë për të transferuar financimin ekzistues

Po. Për të aplikuar për një financim për rimodelimin e shtëpisë, do t’ju duhet një garantues dhe një pronë që mund të mbulojë financimin sipas kushteve të produktit

* Banka financon nevojat e klientit për pagesën e produkteve kundrejt një dokumenti që vërteton qëllimin e financimit.