Financim për blerje makine

Blini makinë të re ose të përdorur me financimin e makinave nga UBA dhe dilni në rrugë

Këshilltarët e UBA do të punojnë me ju për t’u siguruar që makina që dëshironi të jetë gjithashtu makina që ju përshtatet më së miri

Ëndërroni të keni një makinë?

Marrja e një financimi për blerje makine nuk duhet të jetë një punë e vështirë. Financimi i makinave UBA ofron një kurs të shpejtë për ju që të merrni, në mënyrë që të mund të dilni në rrugë të hapur.

Kushtet e përgjithshme

 • Financim deri në një vlerë prej ALL 1,000,000 pa kolateral
 • Financim deri në 90% të vlerës së kredisë
 • Afati maksimal 10 vjet
 • Blerja e makinës bëhet më e lehtë me aplikimin online

Hapat

 • Hapi #1: Kontrolloni përshtatshmërinë
 • Hapi #2: Konsultohuni me stafin tonë
 • Hapi #3: Filloni aplikimin
 • Hapi #4: Plotësoni aplikimin
 • Hapi #5: Shijoni udhëtimin tuaj!
hand (1)

Pse duhet të aplikoni

 • Të kesh makinën tënde të ëndrrave nuk mund të jetë më e lehtë se kaq
 • Krijimi i një marrëdhënieje afatgjatë me bankën
 • Aplikim i lehtë dhe miratim i shpejtë
bar-chart

Pse do ta pëlqeni

 • Norma konkurruese fitimi
 • Shërbim miqësor, personal nga fillimi në fund
 • Ne mund të financojmë deri në 99%
 • Pagesat mujore me këste
man

Kush mund të aplikojë

 • Kushdo mbi 21 vjeç
 • Klientë me të ardhura të deklaruara dhe të rregullta
 • Klientë individë dhe biznesi

Nëse jeni të interesuar të dini më shumë në lidhje me financimin për blerje makine ju lutemi na dërgoni nje email në: [email protected], na vizitoni ose klikoni butonin më poshtë për të na kontaktuar!

Aplikimi online

Bëni një aplikim online për të parë nëse mund ta përfitoni këtë financim!

Ju mund të aplikoni për financimin e blerjes së makinave nëse jeni duke blerë një makinë të re ose të përdorur nga një përfaqësi e zgjedhur, jeni mbi 21 vjeç e lart dhe keni deklaruar të ardhura

UBA financon deri në 80% të çmimit të shitjes së makinës.

Shuma maksimale e financimit për një blerje makine në UBA është deri në 5,000,000 ALL 35,000 EUR/ 35,000 USD

* Banka financon nevojat e klientit për pagesën e produkteve kundrejt një dokumenti që vërteton qëllimin e financimit.